Guinea-Bissau

Bekijkadvertenties

Realigro.nl is de eerste wereldwijde vastgoedzoekmachine waarmee u advertenties van te koop staande panden kunt zoeken in Guinea-Bissau

Onroerend goed te koop in Guinee-Bissau

Guinee-Bissau is een West-Afrikaanse staat, een van de kleinste staten van continentaal Afrika. Het grenst aan Senegal in het noorden, met Guinea in het zuiden.

De aanhoudende politieke instabiliteit van het land heeft de groei van de financiële markt en de vastgoedmarkt in Guinee-Bissau beperkt, maar de onderhandelingen met Chinese bedrijven die geïnteresseerd zijn in investeringen in onroerend goed te koop en nieuwe huisvestingseenheden te bouwen, nemen toe.

De regering van het land streeft naar een goed macro-economisch klimaat, een solide beleid, om een ​​vastgoedmarkt te creëren die steeds meer woningen kan bieden die de gemiddelde familie van Guinee-Bissau zich kan veroorloven.

Guinee-Bissau boekt gestage vooruitgang als het gaat om het verbeteren van het milieu op onroerend goed.

De beste plaatsen om te zoeken naar onroerend goed te koop in Guinee-Bissau voor diegenen die geïnteresseerd zijn in beleggen of verhuizen naar dit land zijn zeker de hoofdstad Bissau en de stad Bafatà.

Bissau is het politieke en financiële centrum van de natie, maar het is ook een plaats rijk aan erfgoed en cultuur.

 

Bafatá is een stad aan de rivier en staat bekend als de geboorteplaats van de revolutionair-onafhankelijke Abel Djassi.

2005-2023 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Voorkeuren

    Stel uw voorkeuren in zoals taal, munteenheid en vierkante meters of square feet, voor een beter resultaat op de Realigro website.

    Stel nu Dit bericht niet meer tonen
BB